Skip links

hallodata.nl in incognito- of privévenster

← Alle Topics

Hoe open ik hallodata.nl in een incognito- of privévenster?

Wanneer we een probleem onderzoeken dat je bij ons hebt gemeld, zullen wij alle mogelijke opties onderzoeken om het probleem zo snel mogelijk op te lossen. In sommige gevallen, zoals wanneer we problemen ondervinden bij het repliceren van het probleem aan onze kant, kunnen we je vragen hallodata.nl te openen in een incognito- of privévenster.

Als je bijvoorbeeld enige eigenaardigheid ziet in hoe hallodata.nl werkt, kan dit te wijten zijn aan het feit dat bepaalde browserextensies of invoegtoepassingen worden geïnstalleerd. Het openen van hallodata.nl in een incognito- of privévenster kan helpen om te bepalen of dit het geval kan zijn. Vaak is het probleem al dan opgelost.

De onderstaande tabel geeft informatie (short cuts) over het openen van hallodata.nl in een incognito- of privévenster in de algemene browsers. Let op: zodra je een incognito- of privévenster hebt geopend, moet je opnieuw inloggen bij hallodata.nl.

Mac shortcutWindows shortcut
ChromeShift + CMD ⌘ + NShift + ctrl + N
EdgeN/AShift + ctrl + P
FirefoxShift + CMD ⌘ + PShift + ctrl + P
OperaShift + CMD ⌘ + NShift + ctrl + N
SafariShift + CMD ⌘ + NShift + ctrl + N