Skip links

Data wordt niet getoond

← Alle Topics

Eerste keer ingelogd

Ik heb zojuist een hallodata.nl account aangemaakt, maar ik zie geen data. Dit kan voorkomen. Wanneer je voor het eerst inlogt, zal jouw data worden opgehaald vanuit jouw verkoopaccount op bol.com. Dit kan instant gebeuren, maar soms minuten of zelfs een uur duren. Verken in de tussentijd het account. De data zal ondertussen opgehaald worden. Duurt het langer dan 1 uur (en is er geen enkele data opgehaald), neem dan contact met ons op. Dit kan via de chat op de homepagina van onze website of per e-mail. Geef het volgende door aan ons:

  • Het e-mailadres waarmee je een hallodata.nl account hebt.
  • Je bedrijfsnaam.
  • Welke data (indien aanwezig) wel beschikbaar is. Graag hier een printscreen van meesturen.
  • Hoelang geleden je een account hebt aangemaakt.

Let op: wanneer je geen data ziet, verwijder dan niet je account of wijzig niet je api-credentials. Neem eerst contact met ons op.

Historische data

Historische data vanuit je bol.com verkoopaccount wordt tot maximaal 3 maanden vooraf aanmaakdatum van je account opgehaald. 

Voorbeeld: Maak je op 18 oktober 2019 een hallodata.nl account aan, dan krijg je historische data te zien vanaf 18 juli 2019. Dit kan soms met een paar dagen afwijken. De data blijft behouden in je account.

Cachegeheugen verwijderen

Controleer of je hetzelfde probleem ondervindt in een andere browser. In veel gevallen wordt data niet getoond door het cachegeheugen van je browser. Krijg je de melding ‘Geen data beschikbaar’ en blijft deze aanhouden, probeer dat het cachegeheugen van je browser te wissen. Het cachegeheugen van je browser bestaat meestal uit tijdelijke bestanden die jij of je computer niet nodig hebben.

Elke browser heeft een ander proces van verwijdering van het cachegeheugen. Bekijk hieronder hoe je in de verschillende browsers het cachegeheugen kunt wissen:

Storing bij bol.com

Het kan ook voorkomen dat er een storing is bij bol.com waardoor hallodata.nl geen data beschikbaar heeft. Wij proberen in dit geval alsnog de data te verkrijgen van bol.com. Lukt dit niet dan zal er geen data op een bepaalde dag te zien zijn.